Samen leren, samen leven

Op !mpulse vind je een fijne omgeving waar je gezien en gehoord wordt. Op onze kleine school ga je je zeker thuis voelen. Dat is belangrijk, want alleen dan kan jij alles uit jezelf halen. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar wie je bent en wat bij jou past. Je leert jezelf kennen, maar ook de mensen en de wereld om je heen.

Jezelf ontwikkelen

Samen met je coach en je ouders maak jij plannen om jezelf verder te ontwikkelen. Je ouders zijn dus goed betrokken bij de school. Ze komen sowieso vier keer per jaar langs tijdens een portfoliogesprek om te praten over jouw ontwikkeling.

Je ontwikkelt je op het gebied van kennis en vaardigheden. En je ontdekt wat je passies en interesses zijn. Daarmee ga je aan de slag, binnen en buiten de school. We geven je het vertrouwen dat je kan bereiken wat je wil. Je gaat met plezier naar !mpulse, hier voel je je thuis

Leren in vaklessen en projecten

Op !mpulse zit je in een klas en volg je vaklessen van enthousiaste docenten. Je leert via zelfstandige opdrachten en groepsopdrachten, waarin je ruimte hebt om het op je eigen manier te doen. Ook mag je je eigen projecten bedenken en uitvoeren!

Je hebt een klas, maar ook een coachgroep. Dit is heel gezellig en het helpt je om van elkaar en met elkaar te leren. Ook ga je activiteiten organiseren met andere leerlingen om je steentje bij te dragen aan de school. Dat past bij !mpulse, want bij ons leer en leef je samen.

VOLG JE
TALENT!

Bekijk de live rondleiding

Dit schooljaar ben je weer van harte welkom op onze school, zodat je in het echt de sfeer kunt ervaren. Vorig schooljaar kon dat helaas niet en daarom hebben we toen een live rondleiding vastgelegd. Deze kun je hier nog terugkijken.

Maak een interactieve virtuele tour door school

Maak een virtuele tour door onze school. Kom alles te weten over onder andere natuurkunde, sport, zorg en welzijn, coachtijd etc. Leerlingen vertellen hun ervaringen en de school komt tot leven!

image

Proef de sfeer

Heb je een vraag?

!mpulse Leeuwarden

Douwe Kalmaleane 4, 8915HA Leeuwarden

Telefoonnummer: (058) 8801 680

E-mail: impulse@pj.nl

Social: facebook - instagram